Απελευθερωσου από τους μύθους των σχέσεων… Μάθε πως!

Δημοσιεύτηκε από baradmin 11/05/2018 0 Σχόλια

Την Πέμπτη 10 Μαίου πραγματοποίθηκε στο βιβλιοπωλείο μας η δεύτερη απο την ΣΕΙΡΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ στο Athenian Science Bookstore, με τίτλο ''Απελευθερώσου από τους μύθους των σχέσεων… Μάθε πως!''. Αυτη τη φορά ο ψυχολογος και μαθηματικός Δημήτρης Φλαμούρης PhD, μας μαθαίνει μερικά ακόμη ΜΥΣΤΙΚΑ !

        

*Προσπάθησες να κάνεις σχέσεις και δυσκολεύτηκες. Απέτυχες και ξαναπροσπάθησες. Ορισμένες φορές ίσως και να θέλεις να τα παρατήσεις. Τι σε δυσκολεύει τόσο;
Μήπως έχεις υιοθετήσει άθελά σου κάποιους από τους ΜΥΘΟΥΣ των σχέσεων όπως…

• Ακολούθησε την καρδιά σου. Αυτή ξέρει!
• Στην ιδανική σχέση πρέπει να υπάρχει ροή.
• Η αγάπη είναι μια έμφυτη ιδιότητα. Όλοι ξέρουμε να αγαπάμε.
• Ο σύντροφός μου θα έπρεπε να με δέχεται όπως είμαι. Αλλιώς δε με αγαπάει.

Όλα αυτά είναι πολύ όμορφα στη θεωρία, αλλά στην πράξη τι γίνεται; Πώς είναι οι πραγματικές σχέσεις;

Στην ομιλία και συζήτηση που έγινε στο βιβλιοπωλείο μας, ο Δημήτρης Φλαμούρης PhD, ο οποίος είναι και συγγραφέας του best seller βιβλίου Ψυχο-λογικές Σχέσεις, διαφώτισε την πρακτική και ανθρώπινη πλευρά των σχέσεων.

Λίγα λόγια για τον ομιλητή:

Ο Δημήτρης Φλαμούρης, PhD αποφοίτησε σπούδασε Μαθηματικά και συνέχισε τις σπουδές του στο Λονδίνο όπου απέκτησε μεταπτυχιακό και διδακτορικό τίτλο πάνω στα χρηματοοικονομικά μαθηματικά. Εργάστηκε σε διεθνείς επενδυτικές τράπεζες στο Λονδίνο αλλά και στην Ελλάδα και από το 2014 διδάσκει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σε μια αποφασιστική στροφή, απέκτησε πτυχίο ψυχολογίας από το University of East London, όπου ειδικεύτηκε στον τομέα της Θετικής Ψυχολογίας. Διοργανώνει σεμινάρια πάνω σε θέματα Ευτυχίας, Άγχους και Σχέσεων. Διατηρεί το δικό του blog (www.dimitrisflamouris.com)
Το βιβλίο του Ψυχο-λογικές Σχέσεις, συνδυάζει με πρωτότυπο τρόπο τη μαθηματική και την ψυχολογική ιδιότητα του συγγραφέα. Εκδόθηκε το Μάιο του 2017 και βρίσκεται στην τέταρτη έκδοση.

Σχολιάστε