Η Μέθοδος της Ευγνωμοσύνης

Δημοσιεύτηκε από baradmin 26/09/2017 0 Σχόλια

Η ενεργειακή θεραπεύτρια Θάλεια Αλεξίου θα μας μιλησει για την Μεθοδο της Ευγνωμοσυνης και για τους τροπους που μπορει να μας οδηγησει στην σωματικη και ψυχικη ευεξία.
Θα εξηγήσει με επιστημονικό τρόπο :
-Πως μπορούμε να μεταφέρουμε στα νέα κύτταρα που αναπληρώνονται καθημερινά, τη νέα μνήμη με θετικές δηλώσεις.
-Ενεργοποίηση του αμυντικού συστήματος με φυσικό και ολιστικό τρόπο
-Καθαρισμός και ταξινόμηση των συγκεγχυμένων σκέψεων του ασθενή
-Ελαχιστοποίηση του στρες
-Η συμβατική ιατρική συνεργάζεται άψογα με την ολιστική ιατρική στην Αμερική και συμπληρώνει η μία την άλλη.

H ενεργειακή θεραπεύτρια, ολιστική ψυχολόγος και καθοδηγήτρια Ευ Ζην, Ελληνοαμερικανίδα Θάλεια Αλεξίου θα παρουσιάσει το εγχειρίδιο προσωπικής ανάπτυξης “Ευγνωμοσύνη = Αύξηση”, που θα κυκλοφορήσει στα Ελληνικά.
Η κα Αλεξίου θα μιλήσει για την αποτελεσματική Mέθοδο που χρησιμοποίησε όταν έκανε ολιστική θεραπεία σε καρκινοπαθείς και άλλους ασθενείς της εδώ και 38 χρόνια και αφορά το βασικό συστατικό για την επικοινωνία με τα όργανά του σώματός μας..

Λίγα λόγια για την Θάλεια Αλεξίου

Η Θάλεια Αλεξίου ασκεί την ολιστική ιατρική για 28 χρόνια, ενώ διδάσκει Υπερβατικό Διαλογισμό εδώ και 38 χρόνια στην Αμερική! Η έρευνα της Θάλειας για την παγκόσμια Αλήθεια την οδήγησε να μελετήσει με αρκετούς από τους σημαντικότερους δασκάλους στο μεταφυσικό πεδίο, γιατρούς, πνευματιστές, επαγγελματίες των θεραπευτικών τεχνών, όπως τους παγκοσμίου φήμης Deepak Chopra, Energy Master Teacher Rahul Patel, Δρ. Dyer, Louise Hay, Δρ. Ελέν Leonetti, Μπεθ Gray, Δρ. Laureine Opsitos, Elaine Panuski, Paul Scheele, Μαρί Diamond. Η Θάλεια Αλεξίου είναι διορατική, Reiki Master Teacher και συνδυάζει και άλλες φυσικές θεραπευτικές τέχνες για να βοηθήσει τους ανθρώπους να αναδιοργανώσουν και να αναπτύξουν με τις δικές τους ικανότητες τη ζωή τους. Το επίπεδο ακρίβειας στις διαγνώσεις της είναι εξαιρετικό και πολύ υψηλό και βοήθησε με επιτυχία ασθενείς με, κατάθλιψη, άσθμα, όγκους, συμπτώματα αρθρίτιδας και που έκαναν κατάχρηση ουσιών. Το θεραπευτικό ταξίδι της απελευθερώνει από συναισθηματικά τραύματα, οδηγεί σε αυξημένη ευγνωμοσύνη, ευτυχία και παρατεταμένη διάρκεια ζωής. Χρησιμοποιεί την πανάρχαια επιστήμη της αριθμολογίας, διδάσκει το σκοπό και το πεπρωμένο του ανθρώπου, βάζει σε εφαρμογή την διαισθητική φύση της και καθοδηγεί τη φωτινή ανάπτυξη και την επίτευξη του μέγιστου του δυναμικού μέσω του συστηματικού διαλογισμού. Έχει ποικίλες γνώσεις σε τομείς όπως οικιακή οικονομία, χορογραφία, υποκριτική, Χάιφα γιόγκα, βότανα και βιταμίνες. Είναι ιδρύτρια της διδασκαλίας της ευγνωμοσύνης του Δυτικού Mala. Στην Αμερική συνεργάζεται με ιδιώτες, κλινικές και εταιρείες. Στην Ελλάδα έχει ιδρύσει μαζί με την Πέτρα Τερζή το “ΘΠ – ΘΗΤΑ ΠΕΤΡΑ Μεταμορφωτικό Κέντρο Ζωής”, με σκοπό τη διοργάνωση σεμιναρίων κι εργαστηρίων στην Ευρώπη. Εχει εκδώσει το βιβλίο της στα ελληνικά και στα αγγλικά “Ευγνωμοσύνη = Αύξηση”.

Σχολιάστε