Η Ψυχοπνευματική Διαδικασία της Ασθένειας

Δημοσιεύτηκε από baradmin 15/10/2018 0 Σχόλια

 

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2018, στο Athenian Science BookStore, έλαβε χώρα μια ακόμη ενδιαφέρουσα ομιλία και συζήτηση με θέμα: «Η Ψυχοπνευματική Διαδικασία της Ασθένειας».Ομιλητής και συντονιστής ήταν ο ψυχοθεραπευτής Μιχαήλ Καρπαθίου.

Στην ομιλία παρουσιάστηκαν και αναπτύχθηκαν βασικά σημεία σχετικά με την ψυχική προέλευση των ασθένειων και του σωματικού πόνου.
Σε αυτή την ομιλία, με την βοήθεια του κου Καρπαθίου, αποκωδικοποιήσαμε την αιτία του πόνου σε κάθε διάσταση της ζωής.

Μέσα από μια ολιστική ματιά η οποία συνδυάζει την Δύση και την Ανατολή θα προσεγγίσαμε τον πυρήνα της ασθένειας και μιλήσαμε για τους άξονες που θα μπορέσουν να οδηγήσουν στην ψυχοσωματική υγεία του ατόμου.

 

 

 

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ
Ιδρυτής του Κέντρου Ψυχικής Υγείας «Humanology»καιεμπνευστήςτηςεκπαίδευσης
Transpersonal – Synthetic- Mentoring. Είναι συγγραφέας–ειδικευμένος στη Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας, στην θεραπεία τραύματος στη Σωματική Ψυχοθεραπεία, στην Ψυχοθεραπεία Gestalt, στον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (ΝLP), στην Προγονική Θεραπεία, στην Ψυχολογία της Συστημικής Αναπαράστασης, στο Ψυχογενετικό Σύστημα για τη θεραπεία ζεύγους, στο Life Coaching για Mentoring Οργανισ
μών και Ανθρώπινου δυναμικού C.A.R.S.
Έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, πάνω στη διάγνωση και θεραπεία ψυχικών διαταραχών, με εφαρμογή της νευροεπιστήμης, στη σωματική ψυχοθεραπεία και τη μουσικοθεραπεία, καθώς και στη διαχείριση κρίσεων στον γάμο και στο διαζύγιο.
Επίσης, έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στην κινέζικη ιατρική, τη Θεραπευτική Διατροφολογία, στην Ωτική Νευροτροποποίηση, στην ομοιοπαθητική καθώς και σε αρχαία και νέα ενεργειακά συστήματα αυτογνωσίας και θεραπείας από διαφορετικές κουλτούρες, όπως Ταοϊσμό, Ζεν, Ταντρισμό, Σαμανισμό.
Είναι απόφοιτος του Κέντρου Ελευθέρων Σπουδών «Kirlian» με εξειδίκευση στη Βιοθεραπεία, στη Βιο-ενεργειακή ύπνωση και στο Shiatsu. Είναι σύμβουλος και εκπαιδευτής θεραπευτών στη Σεξουαλική Αλχημεία και Reiki Master.

     

Σχολιάστε