Ο Δρόμος προς την Αυτοεκτίμηση

Δημοσιεύτηκε από baradmin 19/02/2019 0 Σχόλια

Η ζωή σου, έγινε ένας αγώνας δρόμου για να εκπληρώνεις τις επιθυμίες των άλλων;

Συναισθήματα όπως αρνητικότητα, νευρικότητα, άγχος, αίσθηση του ανικανοποίητου, αποτελούν την μόνιμη συντροφιά σου;

Με τον καιρό έχασες τον εαυτό σου και υποβιβάζεσαι στα ίδια σου τα μάτια τόσο πολύ που εξαφάνισες από την φαρέτρα της ζωής σου, δύο σημαντικά όπλα: την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση σου;

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019, στις 17:00μμ η Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και Εγκληματολόγος Καλλιόπη Μαργιωρή, ήταν κοντά μας για να μιλήσουμε για τους τρόπους επαναφοράς του χαμένου εαυτού μας.

      

Απολαύσαμε την Καλλιόπη Μαργιωρή σε μια διαδρομή προς την κατανόηση της έννοιας της ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ. Μας εδειξε τον τρόπο με τον οποίο μπορουμε βρούμε ο καθένας μας την κατεύθυνση του προς τα εκεί και μας εξήγησε ότι υπάρχουν εργαλεία για να βοηθηθούμε. Την ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη ζωντανή και με χιούμορ, εποικοδομητική συζήτηση!!

Καλλιόπη Μαργιωρή

Σύμβουλος Συμπεριφοριστικής Αλλαγής

Κατέχει πτυχίο bachelor από την Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστήμιο της Louvain- LaNeuve, Βελγίου και στην συνέχεια εντάχθηκε στην Νομική Σχολή, στο Τμήμα Ποινικό Δίκαιο και Απονομή Ποινικής Δικαιοσύνης, Τομέα Εγκληματολογίας.

Τα τελευταία 25 χρόνια απασχολείται με επιτυχία  στον επιχειρηματικό τομέα, και  ασχολείται ενεργά με τον άνθρωπο και την ανάπτυξή του. Θέλοντας να διευρύνει τις τεχνικές της αλλά και να αποκτήσει περαιτέρω εργαλεία στην προσωπική ανάπτυξη παρακολούθησε το πρόγραμμα της Συμβουλευτικής των Εξαρτήσεων (ουσιών και συμπεριφορών) του Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Δίνει διαλέξεις και υλοποιεί εργαστήρια σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Σχολιάστε