Πρόσκληση σε Φροντιστήριο για γονείς! Εξετάσεις σε Πρωτο Πλάνο

Δημοσιεύτηκε από baradmin 09/05/2019 0 Σχόλια

Στο ATHENIAN SCIENCE BOOKSTORE , προσπαθουμε να είμαστε κοντά στις ανάγκες των φίλων μας. Οργανώσαμε λοιπόν, μια πολύ ξεχωριστή συνάντηση για ΓΟΝΕΙΣ, με ομιλήτρια και συντονίστρια την ψυχολόγο Δρ. Σμαρούλα Παντελή, συγγραφέα του βιβλίου "Σχολείο και Εξετάσεις σε Πρώτο Πλάνο"

Ενα υποστηρικτικό και ζωντανό Φροντιστήριο για γονείς!

Τι σημαίνει επιτυχία στο σχολείο και τι σημαίνει επιτυχία στη ζωή?
Ποιος φοβάται το τέρας των εξετάσεων και γιατί?
Ποια είναι τα όπλα του γονιού και ποια είναι τα όπλα του παιδιού για να κατατροπωθεί το τέρας των εξετάσεων?
Γιατί κάποια παιδιά "ψαρώνουν" με τις εξετάσεις?
Γιατί κάποιοι γονείς "ψαρώνουν" με τις εξετάσεις?
Πώς θα σταθούμε στα παιδιά μας για να τα δούμε πετυχημένα και χαρούμενα?

Αυτά και άλλα, είναι τα ερωτήματα γύρω από τα οποία επικεντρώθηκε η κουβέντα μας με την ψυχολόγο Σμαρούλα Παντελή.

    

Το απόγευμα της 8/5/2019 όσοι βρεθήκαμε στο ΑΤΗΕΝΙΑΝ νιώσαμε πολύ τυχεροί. Γιατί δημιουργήθηκε μια ομάδα από γονείς που ήθελαν να γίνουν καλύτεροι για τα παιδιά τους αλλά και για τους εαυτούς τους. Και γιατί όλοι αυτοί οι γονείς είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με μια πολυδιάστατη ψυχολόγο που εκτός από αξιοθαύμαστες σπουδές, είχε μια προσωπικότητα που σε μαγνητίζει με την αμεσότητα, την απλότητα αλλά και την δυναμικότητα της.

Ευχαριστούμε τη ΣΜΑΡΟΥΛΑ ΠΑΝΤΕΛΗ που μας χάρισε αυτό το εποικοδομητικό απόγευμα!!

Λίγα λόγια για την Ψυχολόγο Σμαρούλα Παντελή:

Η Σμαρούλα Παντελή είναι διδάκτωρ ψυχολογίας του Παν/μιου Surrey της Αγγλίας και συγγραφέας πολλών βιβλίων ψυχολογίας και παιδαγωγικών ιστοριών για παιδιά του Δημοτικού.

Ζει και εργάζεται στην Αθήνα ως ψυχοθεραπευτής και βοηθάει ανθρώπους που υποφέρουν από στρες, φοβίες, κρίσεις πανικού, ή βιώνουν συναισθηματικές δυσκολίες.

Έχει εμφανιστεί για πολλά χρόνια στην τηλεόραση, μιλάει τακτικά στο ραδιόφωνο και αρθρογραφεί σε εφημερίδες και περιοδικά για θέματα που αφορούν τις ανθρώπινες σχέσεις. Μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπό της www.mirazomai.com

Σχολιάστε