ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥ - ΑΣΘΕΝΗ Σεμινάριο με την Έφη Σίμου

Δημοσιεύτηκε από perivolaropoulou 08/10/2019 0 Σχόλια

 Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στο ΑΤΗΕΝΙΑΝ, η αν. καθηγήτρια Επικοινωνίας & ΜΜΕ στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας,  Έφη Σίμου, παρουσίασε στους γιατρούς που παρευρέθηκαν τις προϋποθέσεις, τον σκοπό αλλά τον τρόπο της σωστής επικοινωνίας με τους ασθενείς τους.

Το εξαιρετικά ενδιαφέρον, εξειδικευμένο σεμινάριο ξεκίνησε με τις βασικές αρχές της ανθρώπινης επικοινωνίας, που είναι λεκτική και μη λεκτική και περιλαμβάνει όλες τις αισθήσεις, τη διάνοια, αλλά και όλο το σώμα μας.

Σε ακούω. Μου μιλάς. Όμως αυτό... δεν σημαίνει απαραίτητα ότι επικοινωνούμε. Υπάρχουν τρόποι , υπάρχουν δρόμοι, και αυτούς πρέπει όλοι να τους μάθουμε προκειμένου να χτίσουμε δυνατές και ισορροπημένες σχέσεις με τους γύρω μας. Ειδικά αν το επάγγελμά μας, όπως εκείνο του επαγγελματία Υγείας, έχει να κάνει με καθημερινή επαφή με ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη… Τα υπόλοιπα, στα βιβλία της Έφης Σίμου ΕΔΩ ! https://bit.ly/2oUp1Tq

Ευχαριστούμε πολύ την Έφη Σίμου αλλά και όλους τους γιατρούς που συμμετείχαν στην εμπεριστατωμένη εκδήλωση… Σε ένα ακόμη ευχάριστο και εποικοδομητικό απόγευμα στο ΑΤΗΕΝΙΑΝ!

     

Σχολιάστε