Σχετικά με μας

Το ATHENIAN SCIENCE BOOKSTORE (ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ) ξεκίνησε την πορεία του το 1973.
 
Μετά από πολυετή πείρα στη θέση του υπεύθυνου του Ιατρικού τμήματος μεγάλου βιβλιοπωλείου της Αθήνας, ο Χρήστος Περιβολαρόπουλος , αποφάσισε να εστιάσει την προσοχή του στον ιδιαίτερα απαιτητικό αλλά και διαρκώς εξελισσόμενο χώρο του ΙΑΤΡΙΚΟΥ και ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ βιβλίου.
 
Έτσι, ιδρύοντας το Αθηναϊκό Βιβλιοπωλείο Επιστήμων κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρόνο να κερδίσει την εμπιστοσύνη των επιστημόνων του Ιατροφαρμακευτικού χώρου. Η γνώση του αντικειμένου αλλά και η άψογη ανταπόκριση στις ξεχωριστές αναζητήσεις του κάθε αγοραστή έφεραν το βιβλιοπωλείο σε μια από τις πρώτες θέσεις στην προτίμηση των πελατών.
 
Το ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ συνέχισε την πορεία του, αναζητώντας νέους τρόπους επικοινωνίας με τους πελάτες του μέσα από το διαδίκτυο.
Η επιχείρηση σήμερα διευθύνεται από την κόρη του Ελένη Περιβολαροπούλου και πρόσφατα προστέθηκε στο δυναμικό και η εγγονή του Περσεφόνη Λυρά.
 
Τον Απρίλιο του 2017 το καταστημα μετακόμισε από το Νέο Ψυχικό, στο κέντρο της Αθήνας. Ο φιλόξενος  καινούργιος χώρος του στην οδό Καρνεάδου 20 στο Κολωνάκι, που είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό βιβλιοπωλείο, προσφέρεται, τόσο για αναζήτηση επιστημονικών βιβλίων και e-books παντός είδους , όσο και για τη διοργάνωση διάφορων events που αφορούν το χώρο των ιατρικών εκδόσεων, αλλά και της Επιστήμης γενικότερα. Ο αναγνώστης μπορεί να ενημερωθεί για καινούργια βιβλία, και φυσικά να παραγγείλει οποιοδήποτε διεθνές ή ελληνικό επιστημονικό σύγγραμμα.
Πάντα ενημερωμένο για τις τελευταίες εκδόσεις, το επιστημονικό στέκι  Athenian Science Bookstore στην καρδιά της Αθήνας είναι συχνή στάση και σημείο αναφοράς πιστών επισκεπτών που επιθυμούν να απολαύσουν καφέ, βιβλίο , χαλαρή συζήτηση και ενημέρωση.
Ευχαριστούμε όλους εσάς τους πελάτες μας και σας περιμένουμε !. 
Ελένη Χ. Περιβολαροπούλου