ΓΙΝΕ ΓΟΝΙΟΣ

ΓΙΝΕ ΓΟΝΙΟΣ

Στο βιβλίο αυτό, ο Ιάκωβος Σούσης, καταξιωμένος μαιευτήρας-γυναικολόγος με τεράστια γνώση και εμπειρία στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, λύνει κάθε απορία σχετικά με την υπογονιμότητα αλλά και προσφέρει καθοδήγηση με κατανόηση για την αγωνία και το άγχος που βιώνουν τα υπογόνιμα ζευγάρια.
Με τη μορφή ερωταπαντήσεων, στα 18 κεφάλαια του βιβλίου παρουσιάζονται τα πιθανά αίτια της υπογονιμότητας σε γυναίκες και άνδρες, εξηγούνται με εύληπτο τρόπο οι μέθοδοι και οι τεχνικές της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και αναλύονται οι διαθέσιμες επιλογές.
Με σεβασμό για το θαύμα της ζωής, το "Γίνε γονιός" είναι ένα βιβλίο που θα σταθεί πολύτιμος σύμμαχος για όσους βρίσκονται αντιμέτωποι με την πρόκληση της υπογονιμότητας.


Συγγραφέας

Σούσης, Ιάκωβος

Ο Ιάκωβος Σούσης γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1958. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1983. Στη Μεγάλη Βρετανία παρέμεινε για 12 χρόνια. Πήρε MSc από το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης. Εκπαιδεύτηκε σε διάφορα νοσοκομεία (Addenbrooks Cambridge, Hammersmith London κ.ά.) στη Μαιευτική-Γυναικολογία και το 1993 έγινε μέλος του Βασιλικού Κολλεγίου των Μαιευτήρων Γυναικολόγων του Λονδίνου (RCOG). Το 2007 ανακηρύχθηκε Fellow του ιδίου Κολλεγίου. Ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τη διάγνωση, τη θεραπεία και την έρευνα της υπογονιμότητας και ανακοίνωσε τα πρώτα κλινικά αποτελέσματα της προεμφυτευτικής γενετικής διάγνωσης στα ανθρώπινα έμβρυα παγκοσμίως. Στην Αθήνα ασκεί την ειδικότητα της Μαιευτικής Γυναικολογίας από το 1995. Η ομάδα του βραβεύτηκε από την Ιατρική Εταιρεία Αθηνών το 1998, όταν στο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο ανακοινώθηκε η επιτυχής προεμφυτευτική διάγνωση της μεσογειακής αναιμίας. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του ελληνικού παραρτήματος του RCOG και εξελέγη στο διοικητικό του συμβούλιο. Είναι μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρών Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (ΕΛ.Ε.Ι.Υ.Α.). Έχει συγγράψει πολλά άρθρα που έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή ιατρικά περιοδικά και έχει προσκληθεί ως ομιλητής σε πολλά συνέδρια.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

  • Συγγραφέας: ΣΟΥΣΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ
  • Εκδότης: BRAINFOOD
  • ISBN: 9789604364473
  • Σελίδες: 192
  • Έτος Έκδοσης: 2016
  • Διαστάσεις: 24x17
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 16,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 15,09€

Ετικέτες: Yπογονιμότητα