Η Χειρουργική Στόματος στην Κλινική Στοματολογία

Η Χειρουργική Στόματος στην Κλινική Στοματολογία

Το παρόν βιβλίο έρχεται να καλύψει το κενό που υπάρχει στην ελληνική βιβλιογραφία σχετικά με τις χειρουργικές πράξεις που εκτελεί ο οδοντίατρος στα πλαίσια της καθημερινής κλινικής εργασίας του. Το γεγονός αυτό καθιστά αναγκαία την κατοχή βασικών γνώσεων χειρουργικής οι οποίες θα τον βοηθήσουν να έχει επιστημονικά τεκμηριωμένη άποψη για τα περιστατικά που αντιμετωπίζει.
Η ύλη του βιβλίου αποτελείται από δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος αναφέρονται τα σχετικά με τις βασικές γνώσεις χειρουργικής του στόματος και στο δεύτερο γίνεται εκτενής αναφορά στις εφαρμογές της χειρουργικής του στόματος κατά την κλινική άσκηση της στοματογναθοπροσωπικής παθολογίας και στις χειρουργικές μεθόδους και τεχνικές, τις οποίες μπορεί να επιχειρήσει τόσο ο γενικός όσο και ο εξειδικευμένος οδοντίατρος, για την αντιμετώπιση νοσολογικών οντοτήτων που εμπίπτουν στο αντικείμενο της στοματογναθοπροσωπικής παθολογίας. Στις σελίδες του περιέχεται ένας μεγάλος αριθμός περιπτώσεων κλινικών και ακτινογραφικών εικόνων που βοηθούν τον αναγνώστη στην κατανόηση του κειμένου. Οι περισσότερες από τις εικόνες αυτές, προέρχονται από τα αρχεία της Κλινικής Στοματικής και Γναθο-προσωπικής Χειρουργικής του ΕΚΠΑ, το Εργαστήριο Στοματολογίας του ΑΠΘ, το Εργαστήριο Οδοντοφατνιακής Χειρουργικής, Χειρουργικής Εμφυτευμάτων και Ακτινολογίας του ΑΠΘ, και το προσωπικό αρχείο των συγγραφέων.
Tο βιβλίο απευθύνεται στους φοιτητές της οδοντιατρικής, στο γενικό οδοντίατρο και στους εξειδικευμένους στη στοματογναθοπροσωπική παθολογία και στη χειρουργική του στόματος οδοντιάτρους.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

  • 48,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 45,28€

Ετικέτες: Χειρουργική Στόματος