Πνευμονολογία Gibson, 3η έκδοση 2 τομοι

Πνευμονολογία Gibson, 3η έκδοση 2 τομοι

Το βιβλίο αυτό, περιλαμβανομένων όλων των τμημάτων του, προστατεύεται νομικά από πνευματικά δικαιώματα. Οποιαδήποτε χρήση, εκμετάλλευση ή εμπορευματοποίηση, πέρα των στενών ορίων που ορίζονται από τη νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση του εκδότη, είναι παράνομη και υπόκειται σε διώξεις. Αυτό αφορά ιδίως στη φωτοτύπηση, αντιγραφή, πολυγράφηση, κατασκευή μκροφίλμ και την επεξεργασία και αποθήκευση ηλεκτρονικών δεδομένων.
Οι γνώσεις και η καθημερινή πρακτική μεταβάλλονται συνεχώς καθώς οι εξελίξεις στην έρευνα και στην εμπειρία διευρύνουν το γνωστικό μας πεδίο. Η αντιμετώπιση και η φαρμακευτική θεραπεία καθίστανται απαραίτητες ή η καταλληλότερη οδός προσέγγισης. Συνιστάται στον αναγνώστη να ενημερώνεται για την πιο πρόσφατη πληροφόρηση με βάση (i) τις επιστημονικές διαδικασίες και (ii) τον κατασκευαστή του εκάστοτε προϊόντος που χορηγεί, για να επαληθεύσει τη συνιστάμενη δόση, τη μέθοδο και τη διάρκεια της χορήγησης καθώς και τις αντενδείξεις. Είναι ευθύνη του θεράποντα ιατρού, με βάση την εμπειρία και τις γνώσεις του για τον ασθενή, να καθορίσει τη δοσολογία και την καλύτερη δυνατή θεραπεία, καθώς και να πάρει όλες τις δυνατές προφυλάξεις.
Αν και έχει καταβληθεί κάθε προσπάθεια για να διασφαλιστεί ότι η δοσολογία της φαρμακευτικής αγωγής και οι λοιπές πληροφορίες παρουσιάζονται με ακρίβεια σε αυτή την έκδοση, η τελική ευθύνη παραμένει στον συνταγογράφοντα ιατρό. Ούτε ο εκδότης ούτε οι συγγραφείς ή ο μεταφραστής ή ο επιμελητής φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή συνέπειες που προκύπτουν από τη χρήση πληροφοριών που υπάρχουν στην παρούσα έκδοση. Για λεπτομερείς πληροφορίες συνταγογράφησης ή για οδηγίες για τη χρήση οποιουδήποτε προϊόντος ή διαδικασίας που αναφέρονται στην παρούσα έκδοση, παρακαλείσθε να συμβουλευτείτε το φύλλο οδηγιών που εκδίδεται από τον κατασκευαστή.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

  • Συγγραφέας: Gibson
  • Εκδότης: MENDOR
  • ISBN: 9789608371583
  • Έτος Έκδοσης: 2004
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 155,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 146,23€

Ετικέτες: Πνευμονολογία, Gibson